FAQ

Kan je de dag zelf nog inschrijven?

Inschrijven de dag zelf is niet meer mogelijk. Deelname aan de Flanders Trails kan enkel via voorinschrijving op de respectievelijke eventsites. 

Mag ik mijn eigen bevoorrading meebrengen?

Voor alle deelnemers voorzien we onderweg een ruime bevoorrading. Als organisatie is het weliswaar onmogelijk te voldoen aan alle wensen van de deelnemers. We voorzien geen alternatieve glutenvrije en/of lactosevrije bevoorrading. Het staat je vrij om je eigen bevoorrading mee te nemen op de omlopen.

Bewaring sporttas en/of rugzak

Bij de helpdesk is het mogelijk om je bagage in bewaring te geven. Het betreft één stuk (sporttas of rugzak) met een maximaal gewicht van 12 kilo. Op de Flanders Trails alwaar een afstand van 50 of meer kilometers wordt aangeboden voorzien we voor deze deelnemers een bagdrop halfweg.

Mogen honden meewandelen?

Honden zijn toegelaten op de omlopen als ze aan de leiband worden gehouden en zich correct gedragen. De organisatie voorziet op de rustposten drinkbakken voor de geliefde viervoeters. Mogen we vragen om jullie van poepzakjes te voorzien en deze ook te gebruiken.

Zijn de omlopen zwaar?

Hou tijdens de Flanders Trails rekening met een maximaal aan onverharde wandelstroken. Vooral de hevelende en geaccidenteerde omlopen in het hartje van de Vlaamse Ardennen, de Brabantse-Ardennen en Heuvelland kunnen best pittig zijn. De andere Flanders Trails zijn maximaal gevarieerd met stukken bos, open zichten , duingordels en groene oases.

Mag ik lopen?

Lopen is toegestaan. Houd er wel rekening mee de rust- en bevoorradingsposten zijn afgestemd op wandelaars. De kans id mogelijk dat ze nog niet open zijn als je daar voorbijkomt als loper.