Bevoorrading

In het deelnamepakket is een ruime bevoorrading inbegrepen. Afhankelijk van de afstand zorgen we voor een diversiteit aan producten, Als organisator is het onmogelijk te voldoen aan alle eisen van de deelnemers - we voorzien geen glutenvrije en/of lactosevrije producten. 

In het bezoekerscentrum De Palingbeek kunnen deelnemers aan de 85 & 60 km beschikken over hun bagage. 

In de rustzone van het bezoekerscentrum De Palingbeek is de plaatselijke afdeling van het Rode Kruis  Ieper aanwezig voor de EHBO verzorging.  Ook aan de finish is het Rode Kruis aanwezig. Bij een ernstig ongeval adviseren we jullie meteen het nummer 112 te bellen! 


Met aandrang vragen we de deelnemers niet te starten voor het aangegeven uur. Als organisatie heeft het ons veel moeite gekost om de nodige toelatingen te verkrijgen bij de diverse lokale instanties. 

• Voor de 80 km is een gezamenlijke start ter hoogte van het Passchendaele Memorial Museum voorzien om 5 uur. 

• Voor de 60 km is een gezamenlijke start voorzien om 7 uur, eveneens ter hoogte van het Passchendaele Memorial Museum. 

 Telkens is een klein herdenkingsmoment voorzien in aanwezigheid van afgevaardigde gemeentebestuur en afgevaardigde van de Western Front Way Association.

De openings- en afsluitingstijden van de posten zijn gebaseerd op een min van 4.2 km/u en max 7.0 km/u. Lopen en snelwandelen is toegestaan, hou echter rekening met de openings- en sluitingstijden van de diverse rust- en bevoorradingszones. 

Afstandstabellen

OPENINGSUREN RUST- EN BEVOORRADINGSZONES

Deelnemers kunnen de diverse omlopen downloaden