Bevoorrading

In het deelnamepakket is een ruime bevoorrading inbegrepen. We zorgen voor een diversiteit aan producten, zoals fruit, koeken, energiereep, belegde boterhammen met Flandrien kaas, water, suikerhoudende dranken, honingwafel en voor elke finisher een fris Lupulusbier. 

In OC 't Oud Schooltje te Mesen kunnen deelnemers aan de 65 km beschikken over hun bagage. 

In College te Ieper kunnen deelnemers aan de 85 km beschikken over hun bagage.

In de rustzone Ieper, Mesen zijn de plaatselijke afdelingen van het Rode Kruis aanwezig voor de EHBO verzorging.  Ook in Zonnebeke is het Rode Kruis aanwezig. 


Met aandrang vragen we de deelnemers niet te starten voor het aangegeven uur. Als organisatie heeft het ons veel moeite gekost om de nodige toelatingen te verkrijgen bij de diverse lokale instanties. 

• Voor de 85 km is een gezamenlijke start ter hoogte van Westfront Nieuwpoort voorzien om 5 uur. 

• Voor de 65 & 35 km is een gezamenlijke start voorzien om 7 uur, ter hoogte van de Menenpoort. Ook hier is een klein herdenkingsmoment voorzien in aanwezigheid van afgevaardigde stadsbestuur en afgevaardigden van de Western Front Way Association.

De openings- en afsluitingstijden van de posten zijn gebaseerd op een min van 4.2 km/u en max 7.0 km/u. Lopen en snelwandelen is toegestaan, hou echter rekening met de openings- en sluitingstijden van de diverse rust- en bevoorradingszones. 

Afstandstabellen

Deelnemers kunnen de diverse omlopen downloaden